Post by ihladownnetptopk on Feb 23, 2022 18:33:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ War of Rafts: Bitwa na Morzu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War of Rafts: Bitwa na Morzu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje wiele zasobów ▞▞▞
▞▞▞ War of Rafts: Bitwa na Morzu 2022 version ▞▞▞
DUŻO ZABAWY POTRZEBUJE MOŻLIWOŚCI BYCIA SZYBSZYM. GRA ZMIENIŁA SIĘ, JEST SZYBCIEJ I WYMAGA WIĘKSZYCH PISTOLETÓW.
To całkiem zabawne, ale kiedy wychodzisz, nie jest to bezpieczne, dodaj coś, aby zaoszczędzić
Szkoda. Kolejna potencjalnie świetna gra ZNISZCZONA PRZEZ NIEUSTANNE REKLAMY! kiedy wy GŁUPI GREADY programiści wyjdą wam z osłów i zrelaksują się przy reklamach!
Fajnie się gra i nie tylko
Ta gra jest stworzona za pieniądze, zbudowana z aktywami, które można grać przez 3 minuty, a potem jest tak powtarzalna, że rozczarowująca
Gra zawiesza się za każdym razem, gdy ukończę pierwszy etap. To byłaby całkiem przyzwoita gra, gdyby nie to. Usunę tę grę, są o wiele lepsze gry do grania niż marnowanie czasu na próby uruchomienia tej gry. Bardzo rozczarowujące.
To jest dobre i można w nie grać za darmo
Ta gra jest bardzo fajna moim zdaniem 😚🥰😍
War of Rafts: Crazy Sea Battle Arcade upde
Ta gra jest najlepsza, ale istnieje wiele reklam. Jedną rzeczą, która również wymaga poprawy, jest to, że masz pieniądze, ale nie ma na co ich wydawać.
Ta gra nie jest taka fajna, mam na myśli reklamę z 30-sekundową reklamą, a potem jestem martwy po reklamie, gdyby nie było tak wielu reklam, byłbym w porządku z grą.
Ruchy są powolne, opóźnione
Fajna gra, ale nie ma żadnych reklam
POZBYĆ SIĘ KURWAJĄCYCH REKLAM!!! Niszczę wroga, a potem muszę obejrzeć reklamę i skończyło się na tym, że musiałem zacząć wszystko od nowa. Miałem moc 100. To jest bzdura. Szczerze mówiąc, fajna gra, ale reklam jest za dużo!!
Adware, chciałbym, aby programiści nie byli tak chciwi.
Bardzo dobra gra tylko za dużo reklam
Za dużo dodaje, może być fajnie
Zbyt wiele dodatków😡😠😡😡😠😠😡😡😡😠
Chcę tylko zatrzymać tratwę, gra jest super okropna
Gra może być ogromna, jeśli twórcy poświęcą na to czas, dodając prawdziwych graczy i większą przestrzeń oceaniczną, może być bardzo przyjemna, ale na razie nie widzę sensu w tej grze, która była w sklepie Play wystarczająco długo, aby to zrobić.
nie jest jakosi fajna
Symulator brzęczałki. Brzęczy brzęczy brzęczy i nie chce przestać. Nawet po wyłączeniu to BRZĘCZY BRZĘCZY I BRZĘCZY
Gra bardzo fajna polecam
Podobała mi się ta gra, ale w tej grze szef rywalizuje raz za razem i daję wiele reklam podczas tworzenia mojej sieci.
Pobrałem tę grę z powodu reklamy „Zapłaciłem za tę reklamę. Spróbuj naszej gry”. Hahahaha. Wygląda jednak fajnie
Nie jest to dobra gra, trzeba dodać więcej rzeczy do gry.
Spoko, odprężająca
War of Rafts: Crazy Sea Battle Arcade qyq
Uphill Rush Water Park Racing რბოლა xgan
Ta gra nie jest dobra! Miałem tę grę kilka lat temu i była znacznie lepsza niż teraz. Nie masz wystarczającej liczby tratw, z którymi możesz się połączyć. Nieważne, jak duża jest twoja tratwa, nie możesz zebrać dodatkowych ludzi. Nawet jeśli zabijesz inne tratwy, ich tratwy znikną, a ty nadal nie będziesz w stanie wyhodować swojej tratwy. To nie jest gra, którą kiedyś była. Nie marnuj swojego czasu!!!! Dlaczego ci projektanci gier nie mogą po prostu zostawić rzeczy takimi, jakie były. NIE POBIERAJ!!!!
troche nudne
Pobierz najnowszą wersję pliku APK aplikacji Pirate Code - PVP Battles at Sea dla Androida przez Codex7 Games : Domniemana przemoc
Dobra gra. Ale jest kilka problemów... Kiedy kończysz poziom lub gdy resetujesz, pojawia się reklama. ROZWIĄZUJ PROBLEM Z REKLAMAMI!! Poza tym gg i trzymam swoją stawkę na 4. Zastanawiam się, jakie inne gry tworzysz. Dziękuję!
Pełen błędów i agresywnych/wymusza pełne reklamy
Bardzo fajna gra. Ale za dużo reklam. FAJNE DO GRANIA
Niezbyt dobra gra, to musi zająć gwiazdki 2
Ta gra ma zbyt wiele usterek; mam zamiar uniknąć ataku szefa i nagle statystyki gam się zacinają. Do czasu, gdy przestaje glitchować, zostałem już zabity przez szefa. Zdarzyło się to zbyt wiele razy, więc myślę, że twoja gra wymaga aktualizacji. Jeszcze nie odinstaluję
War of Rafts: Battaglia Marina Arcade mata
Jest bardzo powtarzalny. To uzależnia. Zabawna gra. Potrzebne są ulepszenia. Jedyną ekscytującą rzeczą jest zmiana koloru tratwy.
To dobra gra. Jest to bardzo proste i przyjemne dla konsumenta, ale nie jest tak wspaniałe, jak się wydaje. To jest dokładnie jak w reklamie, która jest świetna! Chociaż nie ma niespodzianek, nic nie przywiązuje Cię do gry. Podobnie jak w reklamie, jest to trochę nudne.. Głównym problemem, który miałem z tą grą, były jednak reklamy. Za każdym razem, gdy eliminowałem tratwę innego gracza, musiałem obejrzeć reklamę, aby iść dalej. Gdyby było tylko mniej reklam i więcej opcji, na pewno byłaby to 5-gwiazdkowa gra.
Dobra gra już jestem hakerem
Dużo dodatków i bardzo nudne.
Podsłuchiwał się i rozbił w dziesięć sekund. Pamiętaj, że tego się spodziewałem. Czytając politykę prywatności, stwierdza się, że zaraz po zainstalowaniu aplikacji pobiera dane z telefonu .... przed zapytaniem o zgodę .... a nawet jeśli poprosisz o jej usunięcie, część z nich zachowa. Żałuję, że go nie zainstalowałem. Zdecydowanie sugeruj, aby nie łapać tej gry.
Ta gra jest wielkim oszustwem tuż przed walką, w której musisz obejrzeć dodanie tamy, a potem zostaniesz zmarnowany przez wroga. -5 gwiazdek
War of Rafts: Bitwa na Morzu Zręcznościowe ytx
Prosta spoko gra
Na początku jest ciężko, ale im więcej grasz, tym łatwiej gra
Wygrywam wygrałem czas i jest coraz trudniej o dwie gwiazdki
King of Sails: Royal Navy - Flying Dutchman vs ... - YouTube
Bardzo fajna gra! Na chwilę. Po jakichś 6 rundach zrobiło się nudno z powodu wszystkich addów, a szefowie mieli ponad 400 osób, a ja dostałem tylko 300!! Ten dodatek nie przykuł moich oczu, ale nadal go wypróbowałem i było dokładnie tak, jak ten dodatek. Dlatego oceniam tę grę na 3 gwiazdki za wysiłek.