Post by ihladownnetptopk on Feb 23, 2022 18:20:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Draw a Stickman: EPIC 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Draw a Stickman: EPIC 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja begalinį auksą ▞▞▞
▞▞▞ Draw a Stickman: EPIC 2 2022 version ▞▞▞
aarqqqqqaaaaqqaaGwdasdsddsaaq
Draw a Stickman: EPIC 2 Avanture mel
Turite mokėti už pilną versiją. Kai pirmą kartą žaidžiau šį žaidimą, galite žaisti pilną versiją nemokėdami, o dabar esu nusiminęs, nes labai myliu šį žaidimą.
Draw a Stickman: EPIC 2 Seiklusmängud fjvw
aš negaliu žaisti šio žaidimo, aš nupiešiu lazdelę, o kai atsiduriu lipnioje situacijoje, negaliu žaisti 😢😢😢😢ir nusipirkau visą vezioną
Patinka, bet noreciau kad leistu daugiau lygiu pereit ir be mokamo geimo.😔
kodėl turėtumėte jį pirkti visam žaidimui. Be to, aš nesuprantu, kodėl negalite gauti žaidimo nemokamai, pasakykite man. Jei turite nusipirkti, padarykite jį parduotuve, kur galite įsigyti daiktų ir kasdienių apdovanojimų, ir padaryti jį ten, kur galite gauti pilną versiją NEMOKAMAI.
Tai yra geriausia!!!iš pradžių maniau, kad tai šlamštas, bet kai jie išlipo iš piešimo, buvau nustebęs!!!!labai gera grafika, visi kreditai jums. Bet kodėl aš tai pateikiau žvaigždės, nes jūs negalite vaidinti personažų daug kartų, bet aš tikrai rekomenduoju šį gerą darbą!!!!!!!!!!
Draw a Stickman: EPIC 2 Dobrodružné mxr
Žaidimas yra labai gražus siužetas taip pat buvo geras. Vienas dalykas, kuris mane patraukė žvaigžde, yra tai, kad siužetą reikia nusipirkti, kad būtų galima žaisti ir žinoti visą siužeto liniją, tai yra dalykas, kuris man nepatiko
tai gerai. man nepatinka tai, kad 3 skyrius anksčiau buvo nemokamas, bet dabar jūs turite mokėti, kad gautumėte 3 skyrių ir kitus skyrius po 1 ir 2.
Draw a Stickman: EPIC 2 Aventură mwlo
Nupiešti „Stickman Epic 2“ yra smagu, aš sumokėsiu, bet vis tiek skelbimai už gyvybę, visa kita yra gerai, aš žaidžiu smagiai
Omg tai nuostabu, laukiu 3 dalies!!!
Man patinka šis žaidimas, bet jis turi grafikos problemų, visos grafikos yra vienodos
Taip, man patinka žaidimas, taip, man patinka visi kiti dalykai, bet man nepatinka, kad negalite priartinti piešinio, taip pat nekenčiu, kaip jūs visada turite mokėti 2–3 dolerius vien už žaidimą, kai ieškau nemokamų. Būtų puiku, jei galėtumėte sukurti visiškai nemokamą ir turinčią istoriją.
nekenčiu šio žaidimo!!!!! tai buvo taip tobula, kol negalėjau patekti į 3 skyrių, nes jūs turite nusipirkti visą žaidimą!!! dažniausiai vaikai žaidžia šį žaidimą, o vaikai nedirba, todėl gali nepavykti nusipirkti pilnos versijos, bet šis žaidimas būtų buvęs neįtikėtinas, jei galėtumėte patekti į kitus skyrius, ypač dėl to, kad šį žaidimą daugiausia žaidžia vaikai supykau, kai negalėjau patekti į 3 skyrių, tik prašau daugiau nedaužyti vaikų širdžių 💔😭😢
Labai laibai patiko tik kad galėtum antra dali padaryti nemokamai😁
Vyrai, tai taip nuostabu! Tu turėtum pabandyti tai!
Man patinka žaidimas, bet jūs turite mokėti, kad pasiektumėte pabaigą, bet vis tiek gerai, tiesiog padarykite viską nemokamai
Labai Geras Žaidimas
Vertinu tai dviem žvaigždutėmis, nes reikia nusipirkti daugiau pieštukų ir tada galėsite žaisti tik 2 lygiais, o blogiausia, kad susidraugavote, bet tai pavirto BLOGIAUSIA??!!!!!!!!!! Nesisiųskite šios programos...!!!!!!!!!?😡😡😡😡👎👎👎👎
Suprantu, kad šis žaidimas kainuoja, bet prašau to nedaryti. Jau turite skelbimų, kad užsidirbtumėte pinigų. Aš turiu galvoje, buvau labai įsiutę, kai chater 3 buvo užrakintas. Maniau, kad man kažko trūksta, todėl iš naujo paleidau 1 skyrių su Picaxe. Kai baigiau, jis vis dar užrakintas. Man patiko žaidimas, bet prašau pašalinti mokėjimą. Galbūt turėsite daugiau įvertinimų. Skaitydamas komentarą esu 98% tikras, kad tai bus mano mėgstamiausias žaidimas Ir tiems, kurie jį atsisiunčia, kai už jį nėra mokama. Pls prašau...
Kvailas
Tai būtų buvęs puikus žaidimas, bet jis šiek tiek erzina, nes vienintelis būdas tęsti ar gauti tam tikrus galvosūkius yra mokėti ir gauti kitus pieštukus / rašiklius.
geras žaidimas 🎲🎧🎤📺
Kai buvau jaunas, žaidžiau šį žaidimą su savo bff, good momories
Tai smagu, tik šiek tiek vėluojate, žinote, kad kartais negalite paleisti kitų skyrių? Jums reikia nusipirkti jų kūrėją, jei pilną versiją padarysite nemokamai, o tai būtų malonu. Taip aš suprantu
Norėčiau, kad jis vis dar būtų geras, bet kiekvieną kartą paspaudus kitą, jis užšąla!, Pataisykite!
Kaip niekas neturi atminties problemų, jei jūs... Įveskite: Turiu atminties problemų su žaidimais, tačiau neturiu daug programų.
彩金捕魚-Jackpot Fishing Arked ags
Šis žaidimas yra labai smagus, bet kai baigiate 1 ir 2 lygius, jame rašoma, kad nusipirkite trečio lygio ir pieštukus. Jei galėtumėte viską padaryti nemokamai, norėčiau skirti penkias žvaigždutes.
Tai buvo vaikystės žaidimas! Bet mobiliųjų žaidimų reklama jį tiesiog sugadina🙄 Aš duosiu 5 balus! Visada mano vaikystėje!
Žaidimo atsisiuntimas užtruko 4 kartus, o kai pagaliau jis atsisiųsta, turėjau sukurti savo personažą, o vieną kartą ekranas užšalo...
Šis žaidimas tikrai geras, bet aš negaliu pereiti į 3 skyrių, NES JUMS REIKIA DUM VIELOS PIŠTUKO, KAD DARYTI TNT, KAD susprogdintumėte uolas, IR JOKIU būdu NEGALĖSITE Į SKYRIUS BE PIEŠTUKO, TODĖL MAN NEPATINKA DUM ŽAIDIMO
Sąžiningai, aš net negalėjau patekti į žaidimą. Jis norėjo gauti prieigą prie mano failų, ir aš atmečiau prašymą. Tada jis nuėjo į juodą ekraną ir niekada nebuvo įkeltas. Sėdėjau gal 10 minučių, kol uždariau jį trečią kartą. Pataisyk tai, prašau. Edit: Ačiū, kad atsakėte ir ačiū už informaciją
Labai gera programa
Iš pradžių tai smagu, o paskui turi VIP, tai tiesiog nesąžininga, kad žaidžiau kompiuteriu. Sąžiningai, tai buvo geriau. Puikus žaidimas neturėtų mokėti.
Man patinka istorija Man patinka visas meno stilius ir tai, kaip tu tai padarei, tai gražus įprastas dalykas, taip pat labai smagu kurti kitus personažus ir piešiant juos tam tikras vaikų priežiūros paslaugas.