Post by ihladownnetptopk on Feb 23, 2022 18:14:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ninja Arashi 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ninja Arashi 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת אסימון אינסופי ▞▞▞
▞▞▞ Ninja Arashi 2 2022 version ▞▞▞
זה משחק גרוע כי הוא מתרסק מאוד ופיגור אחרי השלב הזה של 15, אבל המשחק Ninja arashi 1 הוא מאוד מגניב והמשחק לא בפיגור. נא לא להוריד את המשחק הזה
אני לא יודע גבר .... למשחק הזה יש כמות גבוהה של ביקורות חיוביות ... אבל אני אפילו לא יכול להתקין את המשחק. כאשר זה יסתיים בערך 80%. ההורדה שלו מתחילה שוב.
אני אתן לך 3 כוכבים עכשיו.. עוד לא שיחקתי במשחק ואני מוריד אותו עכשיו. כל כך שמח לראות את Ninja Arashi 2. ואני מקווה שהוא יהיה נהדר כמו הגרסה הקודמת. מזל טוב ♥.
משחק אולטימטיבי, אני משלים את כל הרמות של כל האקט, עכשיו אני רוצה יותר משחק ורמה קשה.
מתי יגיע מערכה 4 כמוני הם לא יחכו כל כך הרבה זמן אז היזהרו...
משחק ממש יפה קצת קשה אבל זה הכיף😉
הכל משתפר וקשה יותר מהראשון אבל בנייד שלי (אני לא מכיר אחרים) אני לוחץ על כפתור הבקרה אבל הוא יוצא אחרי עיכוב של שניות, אז מעצבן במיוחד בשלב 1 epi 7, תגובה אחרי שנייה אחת מעצבנת בשלב הזה .. זה יכול להיות גרפיקה אז אני מציע להוסיף גרפיקה הגדרות גבוהות נמוכות ועוד אחת, בעקבות תנועת המצלמה זה לא טוב בכלל.. מאוד מעצבן אותי ואתם צריכים להוסיף הגדרה כמו שליטה במצלמה...הראשונה היא הכי טובה אבל זה לא ניתן לשחק בכלל.
המשחק הזה טוב אבל הם לא עדכנו את זירת המשחק הזה 4 בקרוב, בקרוב, בקרוב, בקרוב, בקרוב, בקרוב, פתחתי משחק אחרי שבוע אבל לא באתי גם המשחק לא מעודכן מ ינואר זו הסיבה שאני נותן כוכב אחד
יש משהו מעניין ברמה 55. בהתחלה, בכל רמה, אם אתה הולך אחורה, במקום ללכת קדימה, אז אתה מת אבל ב-55 אם אתה קופץ אחורה לתוך החלל הריק, אתה לא מת אבל אתה לא יכול ראה את עצמך ואתה יכול ללכת קדימה ולראות את כל הרמה מלמטה אבל אתה לא יכול להשלים אותה. ואם אתה חוזר אחורה, אתה מגיע שוב לנקודת ההתחלה בחלל ריק אבל אתה לא יכול להשלים את הרמה. מה זה? אתה יודע את זה?
המכניקה קצת גרועה וענייה
המשחק הזה תוכנן בכוונה כדי לתסכל אותך. זה נעשה בכוונה כדי לשמור על זרימת המודעות שלהם.
למשחק הזה יש אודיו וגרפיקה טובים אבל המשחק נהיה קשה עד מהיר והמשחקים באמת לא כל כך קשים זה מרגיש כאילו שם מכריחים את הקושי וזה גורם לך לא ליהנות מהמשחק
המשחק נהדר בדיוק כמו Arashi I. הגרפיקה מעולה. אבל כפי שנצפה, בכל שלב שבו יש מים, הפקדים הופכים לא יציבים. זה ניכר מאוד בשלב 47. מקווה שזה יתוקן כך שזה יהיה 5 כוכבים.
שלום מפתחים! אין לי בעיה של המשחק הזה הוא בסך הכל מלא בכיף והחלק הכי טוב הוא שזה משחק לא מקוון בין כל רמה 7 גורם להרבה בעיות אני לא יכול לפתור את זה בבקשה תקן את זה תעשה קצת קלות ברמה 7! תודה לך 😊
No Humanity - The Hardest Game Arkade uvnz
זה משחק טוב מאוד. אבל כמה בעיות, בכל רמה המלכודות מאוד קשות ואראשי מת כל כך מהר 😶😶אבל המשחק ממש מרשים וממכר
התכונות החדשות שנוספו למשחק היו תוספת טובה אבל לפעמים הכפתורים לא פועלים גם כשהמשחק מופעל מחדש במיוחד זה שפותח דלתות
אני משחק נינג'ה ארשי חלק 1 לגמרי אני אוהב את זה כל כך אבל כשאני מנגן 8t הטלפון של סמסונג שלי נתקע בגלל זה, אבל אני מתעלם מזה. ועכשיו בטלפון סמסונג החדש שלי m21 שיחקתי בנינג'ה ארשי 2 זה היה גם המשחק הכי טוב כשעשיתי את קרב הבוס האחרון במפה הראשונה גם הטלפון החדש שלי נתקע ואז אני אמחק את המשחק. אז אתה צריך לשכנע את זה בצורה חלקה
במשחק הזה, אני אפילו לא יכול לחצות את רמה 2. מגעיל הם נותנים אתגרים כבדים רק בהתחלה. אי אפשר לחצות אתגרים בהתחלה. המשחק הכי גרוע. מאוד מעצבן. משחק בהוט גאטיה היי.
נהניתי ממה שיכולתי. המשחק הזה המשיך להיתקל ולהיכבות, או לקפוא.
אני אוהב את המשחק הזה ואיך הם המשיכו את הסיפור של ארשי
המשחק די טוב למשחק. זה מרגיש מדהים ומרגש תוך כדי משחק. אבל הקשיים של המשחק יותר מדי חוץ מהשלב הראשון שכל השלבים הנותרים יותר מדי אפילו השלב השני. אם כל כך הרבה קשיים הפכו לשחקנים משועממים בשלב הפתיחה של המשחק. אז בבקשה צמצם כמה מהקשיים של המשחק, זה יכול להרגיש טוב.
זה לא קשה, רק מעצבן. הפקדים שנדחפים במקום החלקה או ג'ויסטיק רק מקשים כי אף משחק אינו כזה
בבקשה תקן את הבעיה הזו מפתחים: לאחר קובייה או שאני אתחיל מחדש את המשחק המשחק מתחיל בפיגור ואי אפשר להשלים רמות
המשחק האהוב עליי בכל הזמנים, אף פעם לא נמאס לי לשחק במשחק הזה, והדבר שמעניין יותר במשחק הזה הוא איך הם מצליחים להסתיר חפצים 😀😀😀.... כדי להביא להם אתה צריך נינג'ה 🥷 רוח כמו גם איך זה נראה, אויבים, תכונות שונות +רמות מאתגרות... אנחנו צריכים את Ninja Arashi 3 עם עוד תכונות משופרות בהקדם האפשרי
אני לא יודע למה זה תמיד חוזר למסך הבית כשהמשחק עומד להתחיל...ב-itel s13 שלי בבקשה תקן לי את זה
Ninja Arashi 2 Aventure cie
הייתי נותן 5 אבל למה אתגרים לא זמינים כי סיימתי את כל השלבים עם כל הכוכבים ומצאתי את כל החפצים
1. יותר מדי פרסומות וחלקן אפילו לא ניתנות לסגירה נאלצו להפעיל מחדש את המשחק. 2. הכפתורים קרובים מדי זה לזה, לחיצה לא נכונה על הכפתור מתרחשת לעתים קרובות מדי. אני אוהב את הרעיון והשיפור אבל יכול להיות יותר מעודן, במיוחד את חלק המודעות. זאת אומרת שכל פעם לחזור לתפריט הראשי זה יותר מדי ותאב מדי
Ninja Arashi 2 Abenteuer auw
פשוטו כמשמעו שום דבר לא משתנה. הכל אותו דבר, האויב ג'וטסו קונאי ללא הגבלה. וכו' מקווה שתעשה כל שינוי בזמן חדש
עדכון אחרון ב-11 בינואר 2021 מאז אין עדכון בגלל זה 2 כוכבים. אנא עדכן מהר.
Ninja Arashi 2 Nuotykių sgzz
המשחק הזה מאתגר אותך כל כך. המלכודות הן סיוט גדול מאשר להרוג את האויבים במשחק הזה. עיצוב נהדר של רמות הייתי אומר מאשר המקורי. קרב הבוס של יאשה במערכה 2 הוא בוס מאתגר במשחק הזה. סוגי האויב החדשים הופכים את המשחק הזה למאתגר עוד יותר. חובה לשחק משחק למי שאוהב משחקי לוחם נינג'ה👍💯
משחק עשוי היטב. המודעות אינן פולשניות במיוחד, ויש לה הרבה תוכן. הדבר הגרוע ביותר במשחק הזה הוא שהרמות יכולות להיות מאוד קשות, אבל בסופו של דבר זה הופך אותו ליותר כיף. הלוואי שהיה להם קצת אבל יותר סיפור, אבל בכל זאת אני חושב שהמשחק מושלם.
אני פשוט מוריד את המשחק הזה ואחרי הפתיחה הוא קורס. זה מעצבן, זה סתם בזבוז זמן ונתונים. אל תורידו את המשחק הזה אלא אם כן יצאתם מדעתכם!!!
אתה לא יכול לשלוט בעוצמת הקול במודעות, אני מבין את הצורך בפרסומות אבל כשהן גוזלות לי את הזכות לקול הקול של הטלפון שלי, אני לא משתמש באפליקציות שמחליטות בשבילי לא משנה כמה אני אוהב את המשחק או אפליקציה שתאפשר לזה לקרות באפליקציה שלהם
זה המשחק הכי טוב באוסף שלי אבל יש לו בעיות של מהירות המהירות שלהם איטית מאוד. זה משחק הנינג'ה החזק בעולם
נינג'ה ארשי 1 ו-2 נינג'ה ארשי כולם אותו דבר
משחקים נועדו להרגיע אנשים ..לא לתסכל אותם...הרמות קשות מדי והופכות את המשחק הזה לגרוע יותר....תחשבו על עדכון מאזן או שתהיו מרוצים מכוכב אחד...
נניח ש-lvls של משחקים מהנים זהים ויש רק עץ מיומנויות אחד שכל כך קל להשיג את כולם
אני אתן לו כוכב אחד כי הרמה הרגילה טובה אבל רמת הבוס קשה מדי אז נתקעתי ברמת הבוס הראשונה
(קשיים ברמה) כן קצת יותר קל מנינג'ה אראשי 1, רמת בוס קלה מדי. (בעיות) ראשית: כדי להתמודד עם מלכודת המונחת בתעלה נמוכה Arashi נתקע אם נעשה שימוש בריצה וכדי לצאת מזה או להמשיך להשתמש ב-dash או צריך להפעיל מחדש את רמת המשחק. שנית: משחק או קפיצה או התמודדות או ביצוע מהלכים מהירים נעשים בפיגור למרות שיש לי טלפון זיכרון טוב. (אהבתי): חפצים, שדרוג מיומנויות בהמתנה לפתיחת מצב אחר.
כל כך הרבה מודעות הורסים את החוויה. משחק נחמד
זה כיף אבל קופא יותר מדי
למה אני לא יכול לשחק בשלב 2 זה הדילוג