Post by ihladownnetptopk on Feb 23, 2022 18:05:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Piano Music Go-EDM Piano Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Piano Music Go-EDM Piano Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами генератор primogems ▞▞▞
▞▞▞ Piano Music Go-EDM Piano Games 2022 version ▞▞▞
Харесвам тази игра на пиано
Ужасно. Всяка песен, която бих направил, клавишите ще станат невидими.
Много хубава добра игра
Piano Music Go-EDM Piano Games Музика ewmg
Понякога ще удари плочката, след като наистина я ударите. Но не е лошо.
Zinsser премиум латекс грунд
Всичко, което видях, че всички гласуват доста високи ноти. Мислех, че има много по-добри плочки за пиано, добре, ето моята рецензия, Приложението работи, но просто нещо, което не ми харесва тази игра, толкова е безполезно, че не мога да се свържа с музика, без текстове и песните са за деца, които са на 5, което ме накара истински да се вбесих аааааа, просто казвайки, че това не е добра игра. Силно препоръчвам на всеки, който изтегля това
Малко е тъпо,защото като го натисна не ми го отчита $😨
Любов любов !! Тази игра е наистина забавна, супер готини неща и мисля да взема новата версия
Изтегляне на софтуер архиваторы безплатно чрез торент ...
Piano Music Go-Juegos de Piano Música glfs
Трябва да завършите 3, преди да получите повече
Това приложение е страхотно, защото научих много повече неща
обичам това
igra la saq pre di i ne e hybava
Многооооооооооооооо
Тази игра е много хубава
19 алтернативи на Rhythm Cat Pro - подобни на
Игрите са забавни, но са малко трудни
Superhero War: Robot Fight ایکشن oaxq
Тази игра е глупава! Няма песни като истинска песен. Всичко е само звуци. Няма BTS, няма Blackpink, няма ariana granda, няма camila cabello, няма Jason Derulo.и няма Doja Cat. НЯМА НИКОЯ ОТ ПЕСЕНИТЕ КАТО НА ТАЗИ НАЙ-ЛОШАТА ИГРА ВСЕГА МНОГОООООООО ГЛУПА
Лоша игра
SCHOOLS GOING - Bulgaria Air
Това е страхотно приложение, но песните са боклук, като какво ще кажете за faded от alan walker, riptide by vance joy или дори brothers от kodaline, това би било много по-добре с тези песни и може би някои вокали, ще продължа да свиря, но вероятно ще ми омръзне и ще деинсталирам това приложение.
Piano Music Go-EDM Piano Games Музичке chrp
15 Magic Piano Tiles 2018 - Алтернативи на музикални игри
Би било добре, но един малък проблем.. Неговото битие... Съсипва цялото ВСИЧКО... Off beat означава несинхронизирано.
Играта е много добре направена, рекламите не са толкова досадни, дори по-малко досадни доведен брат и това е изненадващо.
Оценявам тази игра на 5 звезди докрай, tbh отначало мислех, че ще бъде наистина трудна и мръсна, но се оказа изненадващо гладка и сладка и точно така харесвам игрите си, за разлика от серията плочки за пиано, която тази игра все още има за да има толкова добавки, има няколко, но досега имах само 1 Радвам се, че играя игра, която не ме дразни или разстройва тази игра е изненадващо забавна и пълна с бушуваща радост 😊❤️
Играта е добра и интересна, но честно казано ми харесва.
Много забавна за игра, увеличава фокуса и много използване на палеца
Беше добра игра. Мисля, че хората определено трябва да я изтеглят. Давам й 5 звезди, толкова е гладко
Не мога да приема никаква нова песен, мразя това приложение
Добре е, но трябва да гледате много реклами.
Добре, но няма песента хавана така
Джуди Ан Калибют
Играта за пиано музика предизвика толкова интерес към пианото.
OMG!!😚😻🙏😍 това приложение е толкова добро за💀 да си играете с вашите🖤 мухлясали Дъсти и 👾Christian ☠зелени нокти на краката, които са дълги над 6 фута🤗🤪#WAP😻💋 моят емо🖤 син на моята емо🖤 дъщеря в моето момиче 🐴 обича 🥰
Хубаво е времето за убийство, когато чакате децата да се приготвят за училище!!! плюс е забавно, благодаря!!!!
Доста е добре, помага малко. Харесва ми това приложение, трябва да го получите!
Хм твърде много реклами и твърде бързо
J просто още една игра, която се добави към телефона ми, защото едно друго приложение, за което трябваше да получа разрешение да променя тези неща, става нелепо, трябва да поправите тази опция, не знам как стана тук и не знам как да
Уважаеми пътници, Добре дошли на борда на България Ер!
Е добре ми е
Mặc dù ứng dụng này được phát hành cho các thiết bị Android, tuy nhiên nếu bạn không có điện thoại thông minh hoặc ... Piano Music Go 2019: EDM Piano Games.
интересно и трудно
11 ноември 2021 г. Piano Music Go-EDM Piano Games е в горната част на списъка с Музика приложения за категории в Google Playstore. Има наистина добри оценки и
За първи път харесвам играта, но след една седмица се чувствам скучно да почуквам по плочките