Post by ihladownnetptopk on Feb 23, 2022 17:52:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ AXES.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AXES.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok érmét kódol ▞▞▞
▞▞▞ AXES.io 2022 version ▞▞▞
A játék fantasztikus játékmenettel rendelkezik, de vannak problémák. 1 bosszantó, ha az ellenség közvetlenül melletted van, beleértve őket, mert azonnal meghalnak. 2 Minden játékosnak egyszerre kell kezdenie, mert nem fair, amikor spawn-ot kapsz, és van 5 5. szint az elején, akkor nem nyersz, és nem is futhatsz. Most az a probléma, hogy a lobbikban 15 000 LE-s emberek dolgoznak, míg neked 300-400, vagyis tényleg egyensúlyban dolgoznak
ezt csak noob játékosok nak ajánlom
nagyon szórakoztató játék azonban..... Őszintén szólva nem hiszem, hogy ez online pvp. ez túl egyszerű, a nevek nem olyanok, mint amilyeneket az emberek választanának, és a deathmatchben a legjobb játékosok nincsenek sehol... soha... összerakjuk, és ez nagyjából azt jelenti, hogy botok . sajnos.....
Jooo
király csak a cèlzás nehèz
Ez a játék egy kurvanagy szarság egy rohadt retkes fos. Amikor a 3. stagenél vagyok és meghalok akkor vagy nézek egy videót vagy elköltök 5 kristályt de kristályból csak úgy szerezhetsz ha vidit nézel. Rengeteg a reklám van tele van vele a tököm. Amikor szerzek egy erős armort akkor 400 hp van de lassú vagyok. Ilyenkor van olyan hogy egy embernek a fegyverek 300 at sebez és meg is haltam mert pont mérgezés van rajta. A mérgezés túl sokat sebez. Ez a játék egy FOOOOOOOS. 😲💩💩💩💩💩💩💩💩💩kaki
Igazán szép játék. Az egyetlen problémám, hogy nem tudom kiválasztani, hogy milyen módban szeretnék játszani, mindig bajnoki cím, és már befejeztem. Kérjük, javítsa ki
Imádtam, amíg meg nem jött a frissítés, és el nem távolította a játék falvakat tartalmazó részét, ahol feljebb lehet menni és több helyet kinyitni. A Deatmatch klassz, de a Battle Royale a falvak kevésbé izgalmas változatának tűnt.
Tegnap elkezdtem játszani ezzel a játékkal, és jobban élveztem, mint sok más játékot, amit egy ideje kipróbáltam. A probléma az, hogy tegnap este megjelent egy frissítés, ami miatt a játék már játszhatatlanná vált számomra. Az előrehaladási rendszer megváltozott, és nem kaptam meg a már megszerzett szintekkel járó új jutalmakat. Ennek köszönhetően minden játékot 100 életerővel kezdek, míg mindenki más néhány száz életerővel és fegyverrel kezd, amelyek azonnal megölnek. Kár látni, hogy ez a szórakoztató játék tönkrement.
Egész jó játék de majdnem 4 csillagra értékeltem és ez egy kicsit sújos hiba hogy amikor az ellenségre támadok egy kicsit lassu a fegyver lövése és már ilyen dolog befolyásolhatja a játék tetszését! ALKALMAZÁSI AZUR JÁTÉKOK amúgy tök jó a játék
Nagyon nehez, célozni se tudtam, de attol független eleg jo
Szerintem régen sokkal jobb volt Lehetett fegyvert venni meg teljesen más volt
Nem a legjobb játék de azért nem is rossz! Ajánlom mindenkinek a Brawl Stars nevű játékot! :^D Nekem a Brawl Stars a kedvenc játékom! ;^D
A játék önmagában is elég magával ragadó... rengeteg miniclip battle royales játékkal játszottam már...de ez a játék mindent felülmúl... határozottan ajánlom ezt a játékot...nem túl frusztráló... és nem túl jutalmazza... inkább a két világ legjobbjai közül...
Ez a hírnév annyira bunkó és szemetes, a játékosok egyértelmű botok, és 13-126 szinten spawnolnak, nevetséges frissítésekkel és szemetes és olcsó, vegyél valódi szervereket! nem lehetnek olyan drágák! Ezüst ligában voltam, és még az 1. szakaszt sem tudtam átmenni. Ha telepíted ezt a játékot, mondd le, ez a játék olcsó cashgrab, játssz szó szerint bármit, csak nem ezt a játékot.
Nem szeretem azt a részt, amikor megcsináltad, és meg akarod nyerni az első szakaszt, mivel hosszabb ideig játszol, akkor ez nem ad esélyt a győzelemre, az első 5 drágakő ok rendben kész, aztán újra meghalsz 10 drágakő ok? Rendben, akkor halj meg újra 15 drágakőtől 20 drágakőig feldühödök, mert AZ ELSŐ SZAKASZ LEGALÁBB CSINÁLJA MEG AZT, HOGY AZT AZ ELSŐ NYERJÜK, KÉRJÜK, ez a bosszantó rész, kérlek tedd meg
A játék szórakoztató volt. Az utolsó frissítés(ek) sokkal rosszabbá tette a játékot. Olyan érzés, mintha elvesztettem volna néhány fegyvert, amiért daráltam. Fájdalmat okoz az is, hogy új meccsre lépünk, és 10-szer egészségesebb játékosokkal kell szembenéznünk. Sokkal jobb volt, ha a bőrök tisztán kozmetikaiak voltak.
Valójában azt akarom, hogy ez a játék végleg lezáruljon. Csatlakozom egy "offline" szerverhez, és körülbelül 2 másodpercen belül meghalok. Ez a cél. Halj meg amilyen gyorsan csak lehet, mert nem tudunk semmit sem tenni ellene, mert bénák vagyunk. Nos, kifejtem a véleményemet. Clickbait.
Ez a játék szép, de túl sok a hozzá. Valahányszor kiesnek, megjelenik egy hozzáadás. Ez tényleg zavaró. A kiegészítések miatt nem nagyon játszom ezzel a játékkal. Csak csökkentse a hozzáadások számát, és ez egy jó játék lesz. Inkább Roblox-ot játszom, a Robloxnak nincsenek kiegészítései.
Ez egy jó játék, az üres idő megölésére, amikor a buszon vársz! DE a ho2 b3 is lehetne? A lányom tudja használni a 2.2-es frissítést, és a telefonom nem megy? Kerestem a játékot az interneten, és sok olyan oldalt találtam, ahol azt írják, hogy töltsd le a 2.2-t, de mindenhol ugyanaz az 1.652... kérlek küldj egy mailt, hogyan javíthatom ki. thx a segítségért
Nagyon jó a játék
Király játék
Egy sarság tele van reklám al 🙄
Menő a játék
A játék jó vezérléssel rendelkezik, és szórakoztató játszani, de egy dolog miatt utálom ezt a játékot. Amikor elkezdek harcolni az 1. szinten, nagy harcba keveredek, és az ellenségek háromszoros óriáskardokat dobnak, miközben én most kezdtem. Még csak mozdulni sem tudok. Ez elég ahhoz, hogy 2 csillagot adjon
Jó kis játék lett! ❤️
Szeretem ezt a játékot! Csak egy hete volt, de határozottan nagyon szórakoztató. Néha egyetlen ölést sem kaphatsz, mielőtt meghalsz, máskor viszont rettegést hozhatsz a csatatérre. Volt néhány ötletem a feloldható képességekre: 1, eltérítés. Elpusztítja a szembejövő fegyvert, de a tiédet is. Ez segíthet megőrizni a biztonságot anélkül, hogy túlságosan operatív lenne. 2, Élet lehelet. Egyszer feltámaszt, amikor meghalsz, de aki megölt, még mindig kap pontot. Remek játék, csak így tovább!
Unalmas, csak botokkal tudsz játszani.
Egy játék abszolút fantasztikus gyöngyszeme a frissítés óta, teljes elismerés a fejlesztőknek, az előző frissítés miatt nem tudtam értékelni, mivel rendkívül egyszerű. Mind a kemény, mind az alkalmi játékosoknak ajánlom, remek egy hit and run játékhoz, vagy veszítsd el magad hosszabb ideig, alapvető játékmenet, de annyira édes a kivitelezés! - három fős csapat vagy duó a következő frissítéshez...?
Ez a játék az egyik legjobb, amiben ki kellett hívnom a játékosokat, hogy megnyerjék és legyőzhessék a játékot, ami miatt néha abbahagytam, de addig játszottam és játszottam, amíg a végére nem jutottam. a legjobb játékos a játékban.
AXES.io Экшен htu
Nem tetszett a frissítés, az előző sokkal jobb volt, mint ez, lehetne javítani fegyverek és karakterek frissítésével, több játékmóddal is, például csapathalál meccs online játék stb.
szar mindig meg őlnek
nagyon jó.
A régi infinity long mod a legjobb, most befejeztem az összes szintet, amire szükségem van a régi infinity modra. Az új képességek jók, de szerintem nem nagyszerű, kérlek, ne tedd az Infinity modra, különben nagyon egyszerű lesz. A régi GUI jobb volt, mint ez. Próbálja meg hozzáadni ezt az új frissítést és a régi modokat, például az Infinity long modot. Köszönöm szépen, ha olvasod.
Fishing Clash: Kalastus peli Simulaatio zxte
A frissítés utáni Düh valódi. Ez a játék élvezetes volt egészen a fejlesztőig. a csapat túlságosan mennyei játékstílusra frissítette a bevételszerzéshez. A játékosok továbbra is boldogulhatnak vele, de nem sokáig, köszönhetően az idióta RNG-hibáknak, például a spike-spawnnak, az őrült spike hitbox-jának, és a legrosszabbnak: több őrült indításnak az őrült koppintásért stb. nagyszerű a nagyszerű új, frissített rendszer mellett.
Szeresd a játékot. Nagyon függőséget okoz, de sok hacker van, aki lefekszi és lebegteti karaktereit a földön, és ha így vannak, nem lehet eltalálni. Így lehetetlen legyőzni őket, hogy előrébb jussunk velük a játékban. Frusztráló, mert egyre rosszabb és rosszabb.
A játék fantasztikus... De a bukása az, hogy... Nem menthető felhőbe... Valahányszor felvillantom a telefont, vagy frissítem... Minden adatot töröl... Kérem, hogy a játék úgy nézzen ki, mint a screenshot... Nem szórakoztató felülről játszani... Legalább állítsd a kameraállást TPS-re...nagyon nagy kihívás lesz...
Szerintem Egy Király Játék! 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Nagyszerű játék, addiktív Egy éve játszom ezzel a játékkal, és ami ebben a játékban nagyszerű, az az, hogy offline is játszhatsz. KÖSZ! csak így tovább!
Nagyon jó játék számomra, de soha nem játszottam valódi játékosokkal, mindegyik bot. van egy másik probléma, hogy amikor eléri a 10. szintet és afölött, olyan nehéz és nehéz túlélni.
Ez egy fantasztikus játék, amit a Last arénában elértem 10000 egészséggel és 12000-es ax levelem 12sebzésemmel, nagyon félelmetes az érzés elképesztően jó volt, ez egy nagyon jó játék, amit szerettem, de azt javaslom, hogy növeljük az arénát, hogy végtelen örömünk legyen de igazából ez volt az egyik kedvenc játékom, amit valaha játszottam, igazi harcos érzést keltett, köszönöm
A játék jó, de a halál utáni kihagyás vagy bezárás gomb nélküli felugró hirdetések a legbosszantóbb dolog. Emiatt szeretném eltávolítani az alkalmazást. A bot is túl van a hatalmon, nem tud áthaladni a sötét vidékeken.
Nagyon jó lenne a játék, de rengeteg videót kell megnézni.....
Ez egy nagyszerű ingyenes játék volt, imádtam! Még szokom az új beállításokat, de nem baj. Csak egy kérdés... Van mód a karakterem teljes újraindítására? Mivel rossz fegyvert választottam, hogy megtartsam és frissítsem, már egy ideje nem játszottam, és mostanra rájöttem, hogy egy bizonyos fegyvert nem lehet megvásárolni. Hiányzik a régi fegyverem 😭
A 3. Pályától embertelenül nehéz.
AXES.io Экшен mvi
AXES.io Darbības spēles afx
Ezt látva mondják. Az egyik kedvenc játékom, amit a fejlesztők tönkretettek, nem kellett volna kapzsinak lenned. Ezt a játékot könnyen lehet több mint 50 millió letöltés, de a fejlesztőknek p2w-re kellett elkészíteniük a játékukat. Ez egy hétköznapi játék, senki sem fog pénzt költeni ilyen típusú játékra.
Ez egy fos! Ott csesz ki veled ahol tud.